Tegels
De Amsterdams Rode Tegels zullen als Werk In Opdracht worden gemaakt.
De volgende onderwerpen zijn mogelijk:

  • Architectuur (tegelformaat 15 bij 15 cm)
  • Bloemen, fruit, stadsgezicht Amsterdam, schepen uit de VOC tijd, ornamenten, geboorte en gedenktegels  (tegelformaat 13 bij 13 cm en 15 bij 15 cm)
  • Spreuken, huisnummers te maken in diverse letterstijlen, barok, art nouveau etc. (tegelformaat 13 bij 13 cm en 15 bij 15 cm, afhankelijk van de lengte van de tekst .)
  • Losse letters op tegels van 4,5 bij 4,5 cm. Heeft u een tekst dan is het mogelijk om middels losse letters een zin te maken. De letters zijn te maken in verschillende letterstijlen.

Wilt u liever een ronde tegel? Ook dit is mogelijk (diameter 15 cm).

Heeft u een bijzondere wens dan kan een apart ontwerp worden gemaakt op basis van de door u gegeven informatie. Hiervoor worden wel aparte ontwerpkosten berekend.

Aquarel/Acryl
Ieder tegelontwerp is ook leverbaar als aquarel of acryl schilderij van 30 bij 30 cm.
              
Voor bedrijven
De Amsterdams Rode Tegels kunnen gebruikt worden voor kunstmarketing.
Creativiteit, handelsgeest en innovatie zijn hier zeker op van toepassing.

Kalligrafie
In diverse letterstijlen is het mogelijk om speciale persoonlijke ontwerpen te maken zoals oorkondes of prijzen; een aquarel is hiervoor bijzonder geschikt, maar ook een combinatie van meerdere tegels (zie voorbeeld op de pagina Amsterdam zien…….).

Verzendkosten/afhaalpunt
Indien u de tegel(s) thuisbezorgd wilt hebben moet u de verzendkosten vooraf voldoen. Het is ook mogelijk de tegels op een nader te bepalen punt in Amsterdam af te halen, u betaalt dan geen bezorgkosten.